• Loading…

Zaans Medical Centre Healing Environment

Award: Yellow Pencil

Yellow Pencil / Graphic Design / Wayfinding & Environmental Graphics / 2017

Our purpose with the project is to develop a distinct environment experience for patients and visitors of the new Zaans Medical Centre, which contributes positively to recovery.

The outcome includes two years of illustrative work, a wayfinding system and 3,500 m2 of hand-drawn illustrations scattered throughout the hospital walls, glass facades, light boxes and elevators. A solution which fully integrates with the architecture, supporting the orientation in the building and providing positive distraction.

  • Zaans Medical Centre

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again