• Loading…

The Voyage

Award: Wood Pencil

Wood Pencil / Spatial Design / Design for Public Spaces / 2018

The Voyage was commissioned to celebrate the 100th anniversary of Liverpool’s Cunard Building and the transatlantic travel that helped shape the city's culture. The challenge was to create a design sympathetic to the existing buildings, the Cunard Line and also utilise details and materials that reference its contemporary context.

  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage
  • The Voyage

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again