• Loading…

Hintze Hall

Award: Wood Pencil

Wood Pencil / Spatial Design / Exhibition Design / 2018

The magnificent Hintze Hall is the Natural History Museum's centrepiece space. This redesign creates a spectacular new visitor experience, which celebrates the stunning architectural heritage. The new displays refresh and enhance the original concept of the hall, while new plinths and display cases create harmony with the building.

  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall
  • Hintze Hall

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again