• Loading…

Dulwich Pavilion

Award: Wood Pencil

Wood Pencil / Spatial Design / Installation Design / 2018

The Dulwich Pavilion, entitled ‘After Image’, was the winning entry in a competition set by Dulwich Picture Gallery. Working to the theme of memory, the brief was to design a contemporary response to the original building. The entry mediates between the solidarity of John Soane's gallery and the changing landscape. Mirrored screens reflect and disrupt the context creating an overlay of moving images.

  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion
  • Dulwich Pavilion

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again