Keep up to date with D&AD news, interviews and case studies.

Subscribe
  • Loading…

The Link

Award: Wood Pencil

Wood Pencil / Crafts for Design / Illustration for Design / 2013

The Link is a newly opened community centre in South London. It uses an unusual location within the connecting spaces beneath a dual flyover in the heart of Thamesmead. As part of the overall identity for the centre, our brief was to create environmental graphics and wayfinding that would bring this vast concrete space to life in a positive and characterful way. Through workshops with local youth groups we created a series of positive messages that were applied throughout the centre. These expressions established the essence of the project and their playful nature carried on into the wayfinding.

Register Now to
Keep Reading

Once registered you will have access to this article and all other feaures, access our archive and case studies, be able to submit your work to us and receive our newsletter if opted-in.

Register Now
Why Register? Swipe to hide

Why Am I Being Asked
to Register?

We'll ask you to provide a few details about yourself, your current role and what you do. We won't share your information with other parties and won't spam your mailbox.

This site contains over 50 years’ of award winning work, articles, interviews and case studies. Register to gain full access to everything.

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again