• Loading…

Studio East Dining

Award: Yellow Pencil

Yellow Pencil / Spatial Design / Spatial Design / 2011

Built on top of a 35m high multi-storey car park in a live construction site, this temporary pavilion hosted a pop-up restaurant, Studio East Dining, during summer 2010. Its translucent form contained a large dining room, made from a cluster of interlocking timber-lined spaces, which related to key elevated views across London’s 2012 Olympic site. The project was designed and built within ten weeks from initial briefing to opening night, and with a life-span of only three weeks. The 800m lightweight structure was built with 100 per cent recyclable materials borrowed from the surrounding construction site.

Register Now to
Keep Reading

Once registered you will have access to this article and all other feaures, access our archive and case studies, be able to submit your work to us and receive our newsletter if opted-in.

Register Now
Why Register? Swipe to hide

Why Am I Being Asked
to Register?

We'll ask you to provide a few details about yourself, your current role and what you do. We won't share your information with other parties and won't spam your mailbox.

This site contains over 50 years’ of award winning work, articles, interviews and case studies. Register to gain full access to everything.

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again