• Loading…

PostPanic Headquarter

Award: Wood Pencil

Wood Pencil / Environmental Design / Workplace / 2010

Maurice Mentjens has fitted up PostPanic’s Amsterdam studio as a professional playground that emphasises the company’s creative, headstrong attitude. PostPanic’s projects are strongly focused on images and perception, and the design and layout of the studio directly influence that. In accordance with the briefing, every single department has its own distinctive atmosphere. Mentjens’ conceptual approach guarantees that these atmospheres come together as one world; the different areas are segregated, not isolated, and offer the possibility of staying in touch with each other. The informal feel to the design emphasises PostPanic’s philosophy. This dynamic, inviting environment offers PostPanic all the required room

Register Now to
Keep Reading

Once registered you will have access to this article and all other features, access our archive and case studies, be able to submit your work to us and receive our newsletter if opted-in.

Register Now
Why Register? Swipe to hide

Why Am I Being Asked
to Register?

We'll ask you to provide a few details about yourself, your current role and what you do. We won't share your information with other parties and won't spam your mailbox.

This site contains over 50 years’ of award winning work, articles, interviews and case studies. Register to gain full access to everything.

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again