• Loading…

Prime Time

Award: Yellow Pencil

Yellow Pencil / Environmental Design / Public Space & Community / 2008

The project begins at the square that connects it to the city. It is a visible cement block with a glass façade (south-east) and micro-perforated metal sheet façade (north-west), placed above a receding polycarbonate volume. On the ground floor, above the main block, there are two activity filled coloured blocks that jointly form a covered patio. The building has a circular path of ramps, surrounding a large yellow wall, that ends at a large glass window from where the city and the start of the pathway in the square can be seen.

Want more access to D&AD?

Join D&AD as a Free Member and you’ll be able to view winning work, enter the Awards, download New Blood briefs and get access to even more articles and videos.

Join for free I’m already a member

Are you credited on this winning entry?

There's a Pencil with your name on it. Drop us your details for further information about how you can order your Pencil. If you've previously won In Book or a Nomination and would like to celebrate your achievement with a Wood or Graphite Pencil, please let us know.

Please don't check this box.

We have placed cookies on your computer to help make this website better.
You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.

Don't show this message again